MENEER FUNKEL

EEN MUZIKALE AANWINST OP JE BRUILOFTDJ Meneer Funkel is een ware aanwinst op jullie bruiloft. Als geen ander weet hij met zijn luxe 'funkeljazz' de meest heerlijke ongedwongen sfeer te verspreiden.

"Ik vind het geweldig om op bruiloften te draaien omdat zo'n dag helemaal in het teken staat van de liefde. Dat is heel puur. Funkeljazz is dat ook en versterkt op muzikale wijze het geluksgevoel dat op een huwelijksdag in de lucht hangt."


BORREL - RECEPTIE - DINER -FEEST

Jullie bruiloftsreceptie, borrel of diner wordt nog onvergetelijker met een vinyl dj-set van Meneer Funkel gedraaid vanaf zijn attractieve dj-booth!

 

Ook het avondfeest kan hij perfect verzorgen met de meest swingende platen uit de funkelcollectie. Dit kan eventueel nog uitgebreid worden met Sixties Soul!

 

Welk onderdeel jullie ook kiezen, Meneer Funkel denkt graag mee over zijn muzikale bijdrage en deelt met plezier zijn ervaringen. Hij staat altijd open voor overleg en voor al jullie vragen. 


Jazz is een bijzonder aantrekkelijk muziekgenre en een geweldige sfeermaker. Meneer Funkel maakt Jazz nóg attractiever! Hij draait zijn gewilde FUNKELJAZZ al vele jaren op recepties en trouwfeesten. Hij is een vinylheld in het draaien van ongedwongen sfeermuziek en een zeer ervaren bruiloft-dj.  Vanaf zijn fraaie dj-booth draait hij zijn magnifieke melange van originele jazz, latin, rhythm en meer swingende muziekstijlen.

 


Locaties waar Meneer Funkel op trouwfeesten, jubilea, borrels en recepties de muziek heeft verzorgd zijn onder andere: de Oranjerie van Hortus Botanicus in Leiden, Slot Loevesteijn, Museum aan het Vrijthof  in Maastricht, Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Kasteel Weijenburg in Echteld, De Parel van Zuilen in Utrecht, Kasteel Amerongen, Landhuis Rhijnauwen in Bunnik, Het Conservatorium Hotel in Amsterdam, Scheltema in Leiden, De Kunsthal en het Maritiem Museum in Rotterdam, Het Van Abbe Museum in Eindhoven, De Rechtbank in Utrecht, De Koninklijke Industriële Groote Club in Amsterdam, Het Spoorwegmuseum, Het Ketelhuis en vele andere prachtige plekken!