MENEER FUNKEL

EEN VERADEMING IN DJ-LAND

Jazz DJ
Meneer Funkel draait unieke vinyl dj-sets | Foto: Ferry Knijn

Hij is pionier van het draaien met authentiek vinyl en heeft een buitengewoon origineel repertoire. Zijn platencollectie is indrukwekkend en met heel veel liefde verzameld. Elke FUNKEL-VINYL-DJ-SET is uniek, uiterst sfeervol en heerlijk eigenzinnig!

 

Meneer Funkel heeft het patent op 'FUNKELJAZZ'!

Dat is een magnifieke melange van de meest stijlvolle JAZZ verrijkt met prachtige genres als LATIN, SWING, EXOTICA, RHYTHM & meer uit de jaren '30 t/m '60

 

De 'Funkelsets' zijn een verademing in DJ-land en brachten Meneer Funkel naar podia van o.a. North Sea Jazz, Het Nederlands Film Festival en het Rijksmuseum. Ook was hij een aanwinst op honderden grote en kleine evenementen waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels en recepties. 

 CORONA UPDATE

Meneer Funkel kan zijn unieke dj-sets voor 100% coronaproof verzorgen.

 

Heb je een bruiloft, festival, feest of andere gelegenheid in het verschiet waar je Meneer Funkel graag voor wilt boeken of een informatie aanvraag voor wilt doen? Dan is het zeker mogelijk een optie aan te vragen en te boeken. Mocht Corona alsnog roet in het eten gooien dan kun je zonder kosten annuleren.

 

Dus heb je interesse in een dj-set van Meneer Funkel? Bel, mail of app hem!

REVIEWS

Richard en Putri:

"Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Meneer Funkel versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!"

* * * * *

Sander en Mandy:

"We wisten wel dat we een bijzondere DJ in huis haalden, en nog overtrof je al onze verwachtingen. Super bedankt voor de geweldige sfeer die je hebt neergezet!' 

* * * * *

Gert, SPICE PR:

"We vonden het ook echt leuk dat jij er was! Je voelt waanzinnig goed aan wat er gedraaid moet worden om de sfeer te versterken. Dank daarvoor!"

* * * * *

Martijn Mannak, programmeur :

"Perfecte DJ voor de juiste sfeer,  muziekkeuze en uitstraling. Draait maandelijks  voor  de Jazzbende in Hofman Café en is altijd raak. En het is ook nog eens een fijne vent!"

* * * * *Een vinyl DJ-set bijwonen van Meneer Funkel? Check dan zijn agenda met alle publieke evenementen: