TROUWEN?

GA VOOR FUNKELJAZZ OP JE BRUILOFT!


Wil je een authentieke en uiterst sfeervolle VINYL DJ-SET boeken voor je huwelijksfeest of receptie?

DJ Meneer Funkel draait zijn gewilde VINYL DJ SETS al vele jaren op recepties en trouwfeesten. Hij is de vinylheld van het draaien van ongedwongen sfeermuziek en een zeer ervaren bruiloft-dj.  Vanaf zijn fraaie dj-booth draait hij originele jazz, latin, soul en meer vrolijk swingende muziekstijlen, kortom: memorabele tunes op jouw trouwfeest!


*****

WAAROM MENEER FUNKEL OP ONZE BRUILOFT?

Zijn prachtige vinyl jazzcollectie is authentiek, veelzijdig en bijzonder sfeervol

Zeer geschikt voor een breed en divers publiek, van 0 tot 100

Uniek in Nederland! Deze VINYL DJ-SET vind je nergens anders

Je hebt direct contact met de DJ zelf, géén tussenkomst (en kosten) van een manager of boekingsbureau

Jarenlange ervaring, Mr Funkel draait o.a. op NORTH SEA JAZZ en Het Nederlands Film Festival

Fraai DJ-meubel (de Funkelbooth) met glas-in-lood-raam en de kenmerkende Eiffel toren-lampjes

"DE KRACHT VAN JAZZ IS DAT HET ENORM VEELZIJDIG IS!"

Vintage Jazz-DJ Meneer Funkel draait tijdloze kwaliteitsmuziek uit de jaren 30 tot en met 60 van de vorige eeuw. Zijn specialiteit is de pure en zeer smaakvolle jazz, latin, swing en verwante stijlen. Check ook zijn extra vinyl soul set! Hij kan ook op jouw bruiloft, liefdesfeest of geregistreerd partnerschap feest (waarom niet?) zijn unieke en exclusieve platen draaien! Neem nu contact op om zijn beschikbaarheid te checken. Je krijgt snel antwoord en wie weet staat Meneer Funkel straks ook op jouw huwelijksfeest, receptie of diner dansant achter de draaitafels!


Locaties waar Meneer Funkel op trouwfeesten, jubilea, borrels en recepties de muziek heeft verzorgd zijn onder andere: de Oranjerie van Hortus Botanicus in Leiden, Slot Loevesteijn, Museum aan het Vrijthof  in Maastricht, Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Kasteel Weijenburg in Echteld, De Parel van Zuilen in Utrecht, Kasteel Amerongen, Landhuis Rhijnauwen in Bunnik, Het Conservatorium Hotel in Amsterdam, Scheltema in Leiden, De Kunsthal en het Maritiem Museum in Rotterdam, Het Van Abbe Museum in Eindhoven, De Rechtbank in Utrecht, De Koninklijke Industriële Groote Club in Amsterdam, Het Spoorwegmuseum, Het Ketelhuis en vele andere prachtige plekken!