BRUILOFT

Perfecte Muziek voor Romantiek


Vinyl DJ Almere en Harderwijk

Jullie bruiloft, de dag van jullie leven. Alles mag op een ontspannen manier samen vallen, en muziek is daarin een hele belangrijke schakel. De platenkeuze, presentatie en ambiance van Meneer Funkel vormen het volmaakte muzikale decor voor een sprookjesachtige receptie, diner of bruidsborrel. Met een drankje in je hand of met je dierbaren aan tafel wordt de juiste sfeer voelbaar. Alsof je bent beland in een romantische klassieke film, waarbij de warme klanken ruimte laten voor conversaties en felicitaties.  

 

Meneer Funkel's vinyl-set past ook prachtig op jullie avondfeest. Lekker dansen op vintage soul, latin en rhythm & blues! 

 

*****

"Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Meneer Funkel versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!" - Richard en Putri (Bruiloft de Hazelhof, Rijsbergen)

*****

In één woord GEWELDIG. DJ Meneer Funkel draaide afgelopen vrijdag op onze buitenbruiloft en hij wist precies de sfeer neer te zetten die wij hoopten. Geluidskwaliteit super, presentatie perfect. Achteraf hadden we hem graag nog langer geboekt. Een heerlijke middag. Veel van onze gasten hebben ons gecomplimenteerd met onze muziekkeuze. We fantaseren nu al over een jubileum feestje zodat we hem weer kunnen vragen. -Thyz van Eer (Bruiloft Kasteel Amerongen)

Vinyl DJ Naarden Bussum

Locaties waar Meneer Funkel op trouwfeesten, huwelijksjubilea, borrels en recepties de muziek heeft verzorgd zijn onder andere: de Oranjerie van Hortus Botanicus in Leiden, Kasteel Kerckebosch, Slot Loevesteijn, Museum aan het Vrijthof  in Maastricht, Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Kasteel Weijenburg in Echteld, De Parel van Zuilen in Utrecht, Kasteel Amerongen, Landhuis Rhijnauwen in Bunnik, Het Conservatorium Hotel in Amsterdam, Scheltema in Leiden, De Kunsthal en het Maritiem Museum in Rotterdam, Het Van Abbe Museum in Eindhoven, De Rechtbank in Utrecht, De Koninklijke Industriële Groote Club in Amsterdam, Het Spoorwegmuseum, Het Ketelhuis en vele andere prachtige plekken!