Bruiloft!


Het sfeergevoel van Meneer Funkel versterkt de romantiek op jullie huwelijksdag. Met een drankje in je hand of gezellig aan tafel krijg je het gevoel van een romantische klassieke film, waarbij het warme geluidsniveau ruimte laat voor conversaties en felicitaties.  

 

Ook past Funkeljazz perfect op je avondfeest, wanneer op de stijlvolle vintage tunes de voetjes van de vloer mogen!

 

*****

"Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Meneer Funkel versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!" - Richard en Putri (bruiloft de Hazelhof, Rijsbergen)


Locaties waar Meneer Funkel op trouwfeesten, huwelijksjubilea, borrels en recepties de muziek heeft verzorgd zijn onder andere: de Oranjerie van Hortus Botanicus in Leiden, Slot Loevesteijn, Museum aan het Vrijthof  in Maastricht, Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Kasteel Weijenburg in Echteld, De Parel van Zuilen in Utrecht, Kasteel Amerongen, Landhuis Rhijnauwen in Bunnik, Het Conservatorium Hotel in Amsterdam, Scheltema in Leiden, De Kunsthal en het Maritiem Museum in Rotterdam, Het Van Abbe Museum in Eindhoven, De Rechtbank in Utrecht, De Koninklijke Industriële Groote Club in Amsterdam, Het Spoorwegmuseum, Het Ketelhuis en vele andere prachtige plekken!