De DansSalon

EEN BIJZONDER DJ PROGRAMMA SPECIAAL VOOR SENIOREN!De DansSalon is een oergezellige en unieke dansmiddag speciaal voor senioren. DJ Meneer Funkel heeft een bijzondere dj-set gemaakt waardoor ouderen weer even volop kunnen genieten van de allermooiste muziek van vroeger! Vanuit een sfeervolle setting wordt alles nog gedraaid met authentieke grammofoonplaten! Ga mee op muzikale reis en beleef een onvergetelijke middag. Een dansje kan worden gewaagd want het klinkt en swingt nu nog net zo geweldig als toen!


DE MUZIEK

Seniorendisco De DansSalon
Seniorendisco De DansSalon
Seniorendisco De DansSalon

DJ Meneer Funkel draait doorgaans bijzondere jazzplaten op allerlei evenementen door het hele land. Maar naast zijn jazzcollectie heeft hij nog veel meer prachtige muziek die hij graag aan onze senioren laat horen! Hij heeft koffers vol met oude platen met hits van vroeger die ze allemaal nog kennen. Muziek uit de jaren dertig tot en met de jaren zeventig. Denk daarbij aan Frank Sinatra, Doris Day, The Blue Diamonds, Fats Domino, Willy en Willeke Alberti, Elvis Presley en vele andere grote sterren van toen!

Onderaan deze pagina staan nog een paar leuke filmpjes met muziek uit De DansSalon.


Hoe werkt het?

De DansSalon is een bijzondere dj-set voor zorgcentra, wijkcentra en buurthuizen. Wanneer De DansSalon op bezoek komt neemt Meneer Funkel alle apparatuur, platenkoffers en een assistent mee. De assistent gaat met de plaatjes de tafeltjes langs zodat de gasten verzoekjes kunnen doen.  Ook is er een aantrekkelijk DJ-meubel met gezellige lampjes om de sfeer extra te verhogen. Om de dj-set op te bouwen gebruikt De DansSalon een tafel van de locatie. Een dansvloer wordt vrijgemaakt en dan is er verder alleen nog een stopcontact nodig en kan de muzikale middag beginnen. En het wordt natuurlijk nóg leuker wanneer het personeel en de vrijwilligers meedoen!

Senioren Disco de DansSalon
De DansSalon in Zorghotel De Gouden Leeuw in Zelhelm!
Mobiele Senioren Disco De DansSalon
Het sfeervolle DJ-meubel met lichtjes.
senioren disco!
De bewoners mogen zelf platen aanvragen!


Boeken?

Voor boekingen, informatie en prijzen kunt u contact opnemen met Meneer Funkel door een mail te sturen naar info@meneerfunkel.nl, of te bellen naar 06 24441776. Hieronder staan nog een paar voorbeelden van muziek die we draaien bij De DansSalon:Op Bezoek in Nieuw Berkendael, Den Haag

"Het was een fantastische middag! Dank voor de prachtige muziek!"
"Het was een fantastische middag! Dank voor de prachtige muziek!"

Koningsdag in zorgcentrum HRC Amsterdam!

Seniorendisco De DansSalon
"Klasse, grandioos en bedankt voor jullie betrokkenheid met ons!"

Volg De DansSalon ook op Facebook!

Dansen in de Gooise Waranda te Bussum.

Seniorendisco
"Afgelopen vrijdagmiddag is zeer geslaagd geweest. De bewoners hebben het er nog over!"

Te gast in Swaensborch te Monnickendam!

seniorendisco senioren disco De DansSalon
"Wat geweldig om weer die Rock 'n Roll uit mijn jeugd te beleven!"

Hollandse avond in Belmonte te Amstelveen!

seniorendisco senioren disco muziek voor ouderen
"Wat een genot om al die oude klassiekers weer te horen! Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt!"