De DansSalon

EEN BIJZONDER DJ PROGRAMMA VOOR SENIOREN!De DansSalon is een oergezellige en unieke dansmiddag speciaal voor senioren. Antoon en Jacco verzorgen een bijzondere dj-set waardoor ouderen weer even volop kunnen genieten van de allermooiste muziek van vroeger! Vanuit een sfeervolle setting wordt alles nog gedraaid met authentieke grammofoonplaten! Ga mee op muzikale reis en beleef een onvergetelijke middag. Een dansje kan worden gewaagd want het klinkt en swingt nu nog net zo geweldig als toen!


DE MUZIEK

Seniorendisco De DansSalon
Seniorendisco De DansSalon
Seniorendisco De DansSalon

DJ Antoon draait doorgaans als Meneer Funkel zijn bijzondere jazzplaten op allerlei evenementen door het hele land. Maar dit is iets anders, want naast zijn jazzcollectie heeft hij nog veel meer prachtige muziek die hij graag samen met collega Jacco aan onze senioren laat horen! Ze nemen koffers vol met oude platen mee met hits van vroeger die ze allemaal nog kennen. Muziek uit de jaren dertig tot en met de jaren zeventig. Denk daarbij aan Frank Sinatra, Doris Day, The Blue Diamonds, Fats Domino, Willy en Willeke Alberti, Elvis Presley en vele andere grote sterren van toen!


Hoe werkt het?

De DansSalon is een bijzondere dj-set voor zorgcentra, wijkcentra en buurthuizen. Wanneer De DansSalon op bezoek komt neemt Antoon alle apparatuur, platenkoffers en collega Coco mee. Coco gaat met de plaatjes de tafeltjes langs zodat de gasten verzoekjes kunnen doen, en nodigt graag uit tot een dansje. Ook is er een aantrekkelijk DJ-meubel met gezellige lampjes om de sfeer extra te verhogen. Om de dj-set op te bouwen gebruikt De DansSalon een tafel van de locatie. Een dansvloer wordt vrijgemaakt en dan is er verder alleen nog een stopcontact nodig en kan de muzikale middag beginnen. En het wordt natuurlijk nóg leuker wanneer het personeel en de vrijwilligers meedoen!

Senioren Disco de DansSalon
Mobiele Senioren Disco De DansSalon
senioren disco!


Boeken?

Voor boekingen, informatie en prijzen kunt u contact opnemen met Meneer Funkel door een mail te sturen naar info@meneerfunkel.nl, of te bellen naar 06 24441776. Referenties

De Gouden Leeuw Groep, Vivium Zorggroep De Gooise Warande, Theater De Leest, Stichting Brentano Amstelveen, Zorggroep de Laren, WoonZorgCentra Haaglanden, Stichting Pennemes Zaandam, Careyn Utrecht, Evean Verzorgd Wonen, Stepping Stones, Stichting Vrienden Herbergier, Theater de Kom Nieuwegein, Het Dijkhuis Vierpolders, Careaz Zorg, Zorggroep Reinalda, WZH Het Laar, Rosorum Haarlem, SZR Rivierenland, Zorggroep Elde, Hilverzorg, Cultureel Centrum Cascade, Villa Spes Nostra, Vitalis WoonZorgGroep, en vele anderen!