Meer Funkel-Foto's

Hieronder nog meer foto's die nog wat verder terug gaan in de tijd...

 *****

Vintage DJ Meneer Funkel draait alleen vinyl platen.  Het pure, warme en oorspronkelijke geluid van vinyl komt volledig tot zijn recht in zijn dj-sets. En natuurlijk is er de charme van de geweldige platenhoezen! Meneer Funkel is altijd onderweg om nieuwe aanwinsten te vinden en zijn al uiterst exclusieve en kostbare verzameling nóg diverser te maken. Hij verzamelt vooral jazzmuziek, maar ook latin, swing, soul, exotica, gipsy, gospel, crooners en meer op jazz-geïnspireerde muziek. Deze zeer aantrekkelijke mix geeft aan allerlei feestelijke gelegenheden en evenementen een enorme sfeervolle  ‘draai’. Zijn collectie omvat duizenden platen en is zo veelzijdig is dat het overal past: festivals, evenementen, bruiloften, openingen, zakelijke bijeenkomsten, uitfeesten, museumnachten, beurzen…

Voor elk evenement maakt Meneer Funkel zorgvuldig een voor de gelegenheid passende selectie uit zijn unieke collectie. Met subtiele en stijlvolle tunes zet hij een ontspannen, positieve en ongedwongen sfeer neer tijdens bijvoorbeeld borrels, recepties en openingen, en kunnen de gasten ongestoord met elkaar praten of netwerken. Op de meer energieke en swingende sets kan er uiteraard ook lekker gedanst worden! Bij lange sets (of op verzoek) wordt Meneer Funkel een duo: ‘Meneer Funkel & Co’.

Heel attractief is dat Meneer Funkel vanaf een stijlvol dj-meubel draait dat door zijn authentieke uiterlijk met verlicht glas-in-lood raam, de sfeer van de muziek extra versterkt. Ook kan hij, naast zijn DJ-set, live muziek verzorgen door een vintage jazzband en/of met een Lindy Hop demonstratie of workshop. Lindy Hop is een Afro-Amerikaanse dans, ontstaan tijdens de hoogtijdagen van de jazz in New York.