Commentaren: 23
 • #23

  Laurens en Annemieke (dinsdag, 03 oktober 2023 08:26)

  DJ Meneer Funkel verhoogt de sfeer op je bruiloft! Net zoals in vele recensies hieronder hebben ook wij veel complimenten gehad van onze gasten. Je ziet Antoon aka Meneer Funkel zichtbaar genieten bij het afspelen van zijn zorgvuldig geselecteerde platen. Je feestlocatie zal gevuld worden door de warme klanken opdat de thermostaat een graadje lager kan en de voetjes van de vloer gaan. Meneer Funkel, bedankt!

 • #22

  Robert en Jeanette (woensdag, 06 september 2023 20:17)

  Bij een goed feest hoort goede muziek en dat is helemaal top gelukt door Antoon/Mr Funkel.
  De combinatie met de locatie, la Cantina in Amersfoort, was een perfecte match. Iedereen was enthousiast over de hele setting en de muziek. Van achtergrondmuziek naar lekker swingen en dansen; het kon allemaal. We raden je direct aan bij wie het weten wil.

 • #21

  Joël en Marije (dinsdag, 13 juni 2023 11:17)

  Op aanraden van Siere Cateraars Meneer Funkel ingehuurd op de muziek te verzorgen op onze bruiloft. Tijdens het voorgesprek had hij meteen door welke muziek bij ons paste, en tijdens het evenement wist hij precies de juiste plaatjes te draaien zonder dat we artiesten en liedjes hebben hoeven aandragen. Hij is vlot in de communicatie en een leuke sfeermaker voor iedere gelegenheid. Heel blij mee!

 • #20

  B.M. Zwart (woensdag, 31 mei 2023 09:49)

  Ik heb Antoon jaren geleden op het Kuna festival aan het werk gezien en was gelijk verkocht. De sfeer die hij met zijn platen wist neer te zetten was uniek, en dat heeft me nooit losgelaten; wat een geweldige ervaring! En afgelopen weekend kon ik dan eindelijk na 13 jaar deze sfeer aan mijn eigen feest toevoegen….We hebben genoten met zijn allen :-)

 • #19

  Monique schoots (woensdag, 09 november 2022 14:41)

  Jazzy Tiel 2022 was zeer geslaagd, zeker door de geweldige bijdrage van Meneer Funkel. De manier waarop hij de sfeer van de avond te pakken heeft is helemaal top.

 • #18

  Anderson MacGyver (zondag, 26 juni 2022 07:08)

  Erg genoten van Meneer Funkel tijdens ons Relatie event vorige week. Zowel relaties als collega's waren enthousiast. Een aanrader!

 • #17

  Michiel & Agnes (dinsdag, 17 mei 2022 12:57)

  Wauw wat een avond! Mede dankzij DJ Meneer Funkel was ons 12,5 jubileum huwelijksfeest een succes. Wij hadden als thema de Roaring 20's. Met de heerlijke muziek die is gedraaid werd precies het juiste gevoel en superfijne sfeer neergezet. Veel complimenten ontvangen van onze familie en vrienden. Nogmaals bedankt!

 • #16

  Femke en Roy (dinsdag, 05 april 2022 14:30)

  Heel erg bedankt Antoon, het was echt een perfect feest mede door jou hele fijne set! Het was zulke fijne, relaxte, vrolijke muziek en sfeer die je neerzette ! Iedereen sprak erover en was enthousiast ! Je wist ook precies aan te voelen wat er nodig was op welk moment en waar iedereen zich goed bij voelde om een heerlijk feestje met elkaar te hebben. Heel leuk om jou erbij te hebben! Dankjewel liefs Femke en Roy!

 • #15

  Ellen (zaterdag, 02 april 2022 08:51)

  Eindelijk was het dan zover, ik werd 50 en het feestje kon gevierd worden. Het werd een top avond mede door de aanwezigheid van Meneer Funkel met zijn waanzinnige platen collectie, die met de muziek precies de goede sfeer wist neer te zetten gedurende onze private dinner avond. Ben je opzoek naar iets speciaals, neem contact op met Meneer Funkel. En je feestje is TOP!

 • #14

  Stijn en Marieke W. (maandag, 29 november 2021 11:24)

  Beste Antoon,
  Onze receptie was dankzij jou helemaal geweldig. Je muziek en setting gaf een soort van filmachtige sfeer aan het geheel wat het echt helemaal te gek maakte! Super bedankt hiervoor en ook voor je flexibiliteit!!!

 • #13

  Richard en Putri (dinsdag, 29 september 2020 10:55)

  Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Meneer Funkel versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!

 • #12

  Stijn en Suus (maandag, 20 januari 2020 10:08)

  Beste Antoon,

  Je hebt het geweldig gedaan op onze bruiloft. Super vette jazz, het was pure klasse! Hier gaan wij nog heel lang van nagenieten<3

  Ontzettend bedankt!!!

 • #11

  Thyz van Eer (zondag, 18 augustus 2019 15:53)

  In één woord GEWELDIG. DJ Meneer Funkel draaide afgelopen vrijdag op onze buitenbruiloft en hij wist precies de sfeer neer te zetten die wij hoopten. Geluidskwaliteit super, presentatie perfect. Achteraf hadden we hem graag nog langer geboekt. Een heerlijke middag. Veel van onze gasten hebben ons gecomplimenteerd met onze muziekkeuze. We fantaseren nu al over een jubileum feestje zodat we hem weer kunnen vragen.

 • #10

  Sanne en Arthur (donderdag, 28 december 2017 21:59)

  Antoon heeft tijdens de borrel na onze huwelijksvoltrekking op 9 december de muziek verzorgd. Een schot in de roos! Hij heeft al onze lievelingsnummers gedraaid en wist de sfeer die wij voor ogen hadden perfect neer te zetten. Dank, het was top!

 • #9

  Danielle en Sjoerd (vrijdag, 28 juli 2017 16:41)

  Wat een gewelig trouwfeest hebben we gister avond gehad. Swingend en uniek! Je paste helemaal in het plaatje, samen met het prachtige witte kasteel was het helemaal in onze stijl.

  Je bent briljant ��

 • #8

  Berdien Siere (dinsdag, 25 juli 2017 11:31)

  DJ Funkel is dé DJ voor elke plechtige gebeurtenis.
  Zijn muziekkeuze brengt een heerlijke sfeer.
  Het feest is begonnen.

  Berdien Siere
  Siere Cateraars werkte met Antoon Ozinga in de Duif in Amsterdam.

 • #7

  Lucas en Marlous (dinsdag, 04 juli 2017 15:11)

  Geweldige dj! Een echte sfeermaker voor een huwelijk!

 • #6

  Myrna Schothorst (zaterdag, 06 mei 2017 13:05)

  Dank je wel Meneer Funkel voor de geweldige invulling van onze bruiloftsreceptie!!! Iedereen had het over de heerlijke muziek en hoe gaaf het was dat je alles draait met al die vinyl platen! Het is allemaal vlekkeloos verlopen en ook het contact vooraf was erg aangenaam:)
  We blijven je volgen, succes!!

 • #5

  Paul & Margje (maandag, 19 september 2016 21:28)

  Nogmaals dank voor het prachtige optreden! We vonden de muziek zeer treffend gekozen, passend bij de avond en bij het publiek, met een mooie mix van jazz, soul en gospel. Persoonlijke noot: echt ge-wel-dig dat je Mahalia Jackson hebt gedraaid! :)

 • #4

  Robin en Laura (maandag, 14 maart 2016 16:50)

  Hallo Meneer Funkel!
  We zagen je gisteren in het Tropenmuseum. Het was superleuk!!! En bedankt voor het draaien van dat leuke congaplaatje!

 • #3

  Marchien Bel (woensdag, 17 februari 2016 14:27)

  Meneer Funkel heeft in onze Kiosk op Shoeless de mensen behoorlijk aan de dans gekregen met zijn klassieke en funky platenkeuze. Kleurrijke stijlvolle muziek, én man!

 • #2

  Tjeerd Wits (dinsdag, 16 februari 2016 14:02)

  DJ meneer funkel heeft op ons trouwfeest op een oude boomgaard voor de perfecte achtergrond sfeer gezorgd. Wat een heerlijke klassiekers gecombineerd met lekkere fijne jazz waarbij je onbewust gaat dansen. Zulke muziek wil je de hele dag wel horen.

 • #1

  Martijn Mannak (woensdag, 10 februari 2016 12:09)

  Perfecte DJ voor de juiste sfeer, muziekkeuze en uitstraling!
  Draait maandelijks bij Hofman Café en is altijd raak. Uitstekend voor een lekkere zondagmiddag, maar ook zeer geschikt voor een ontspannende vrijdagavond op een mooi festival.
  Daarnaast is het ook een fijne vent!

  Programmeur Hofman Café & Fonteyn Festival


Met een unieke verscheidenheid aan oude platen is een Dj-set van Vinyl-DJ Meneer Funkel zeer attractief en bijzonder origineel. Meneer Funkel is een authentieke vinyl DJ van het eerste uur die aan elk evenement een unieke draai geeft. De specialiteit en passie van vintage DJ Meneer Funkel is Funkeljazz: de pure oude jazz, latin, swing, exotica, rhythm & meer uit de jaren 30 tot en met 60. Alles wat hij op de draaitafels legt is minstens 50 jaar oud en wordt zonder overbodige opsmuk gedraaid. Dit geeft die unieke sfeer als in de stijlvolle clubs van weleer. En het swingt en klinkt nog net zo geweldig als toen!