Commentaren: 13
 • #13

  Richard en Putri (dinsdag, 29 september 2020 10:55)

  Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Meneer Funkel versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!

 • #12

  Stijn en Suus (maandag, 20 januari 2020 10:08)

  Beste Antoon,

  Je hebt het geweldig gedaan op onze bruiloft. Super vette jazz, het was pure klasse! Hier gaan wij nog heel lang van nagenieten<3

  Ontzettend bedankt!!!

 • #11

  Thyz van Eer (zondag, 18 augustus 2019 15:53)

  In één woord GEWELDIG. DJ Meneer Funkel draaide afgelopen vrijdag op onze buitenbruiloft en hij wist precies de sfeer neer te zetten die wij hoopten. Geluidskwaliteit super, presentatie perfect. Achteraf hadden we hem graag nog langer geboekt. Een heerlijke middag. Veel van onze gasten hebben ons gecomplimenteerd met onze muziekkeuze. We fantaseren nu al over een jubileum feestje zodat we hem weer kunnen vragen.

 • #10

  Sanne en Arthur (donderdag, 28 december 2017 21:59)

  Antoon heeft tijdens de borrel na onze huwelijksvoltrekking op 9 december de muziek verzorgd. Een schot in de roos! Hij heeft al onze lievelingsnummers gedraaid en wist de sfeer die wij voor ogen hadden perfect neer te zetten. Dank, het was top!

 • #9

  Danielle en Sjoerd (vrijdag, 28 juli 2017 16:41)

  Wat een gewelig trouwfeest hebben we gister avond gehad. Swingend en uniek! Je paste helemaal in het plaatje, samen met het prachtige witte kasteel was het helemaal in onze stijl.

  Je bent briljant ��

 • #8

  Berdien Siere (dinsdag, 25 juli 2017 11:31)

  DJ Funkel is dé DJ voor elke plechtige gebeurtenis.
  Zijn muziekkeuze brengt een heerlijke sfeer.
  Het feest is begonnen.

  Berdien Siere
  Siere Cateraars werkte met Antoon Ozinga in de Duif in Amsterdam.

 • #7

  Lucas en Marlous (dinsdag, 04 juli 2017 15:11)

  Geweldige dj! Een echte sfeermaker voor een huwelijk!

 • #6

  Myrna Schothorst (zaterdag, 06 mei 2017 13:05)

  Dank je wel Meneer Funkel voor de geweldige invulling van onze bruiloftsreceptie!!! Iedereen had het over de heerlijke muziek en hoe gaaf het was dat je alles draait met al die vinyl platen! Het is allemaal vlekkeloos verlopen en ook het contact vooraf was erg aangenaam:)
  We blijven je volgen, succes!!

 • #5

  Paul & Margje (maandag, 19 september 2016 21:28)

  Nogmaals dank voor het prachtige optreden! We vonden de muziek zeer treffend gekozen, passend bij de avond en bij het publiek, met een mooie mix van jazz, soul en gospel. Persoonlijke noot: echt ge-wel-dig dat je Mahalia Jackson hebt gedraaid! :)

 • #4

  Robin en Laura (maandag, 14 maart 2016 16:50)

  Hallo Meneer Funkel!
  We zagen je gisteren in het Tropenmuseum. Het was superleuk!!! En bedankt voor het draaien van dat leuke congaplaatje!

 • #3

  Marchien Bel (woensdag, 17 februari 2016 14:27)

  Meneer Funkel heeft in onze Kiosk op Shoeless de mensen behoorlijk aan de dans gekregen met zijn klassieke en funky platenkeuze. Kleurrijke stijlvolle muziek, én man!

 • #2

  Tjeerd Wits (dinsdag, 16 februari 2016 14:02)

  DJ meneer funkel heeft op ons trouwfeest op een oude boomgaard voor de perfecte achtergrond sfeer gezorgd. Wat een heerlijke klassiekers gecombineerd met lekkere fijne jazz waarbij je onbewust gaat dansen. Zulke muziek wil je de hele dag wel horen.

 • #1

  Martijn Mannak (woensdag, 10 februari 2016 12:09)

  Perfecte DJ voor de juiste sfeer, muziekkeuze en uitstraling!
  Draait maandelijks bij Hofman Café en is altijd raak. Uitstekend voor een lekkere zondagmiddag, maar ook zeer geschikt voor een ontspannende vrijdagavond op een mooi festival.
  Daarnaast is het ook een fijne vent!

  Programmeur Hofman Café & Fonteyn Festival

Vintage DJ Jazz DJ Retro DJ
Vintage DJ Meneer Funkel tijdens Jazzclub in het Mirliton Theater

Met een unieke verscheidenheid aan oude platen is een Dj-set van Vinyl-DJ Meneer Funkel zeer attractief en bijzonder origineel. Meneer Funkel is een authentieke vinyl DJ van het eerste uur die aan elk evenement een unieke draai geeft. De specialiteit en passie van vintage DJ Meneer Funkel is de pure oude jazz, latin, swing, exotica, rhythm & meer uit de jaren 30 tot en met 60. Alles wat hij op de draaitafels legt is minstens 50 jaar oud en wordt zonder overbodige opsmuk gedraaid. Dit geeft die unieke sfeer als in de stijlvolle clubs van weleer. En het swingt en klinkt nog net zo geweldig als toen!