Achtergrondmuziek


Stijlvol en Ongedwongen

Zoek je een muzikale omlijsting voor je receptie of borrel, en wil je geen overheersende beats? Dan is Meneer Funkel de ideale optie. Hij stond al op North Sea Jazz en het Nederlands Film Festival, maar kan ook perfecte achtergrond muziek draaien!

achtergrond jazz muziek

Muziek

De passie en specialiteit van Meneer Funkel is de pure oude jazz en verwante stijlen uit de jaren 30 t/m 60. Denk aan Sinatra, Louis Armstrong en Erroll Garner. De kracht van oude Jazz is dat het zo ontzettend sfeervol en veelzijdig is. Het is muziek die 'ademt' en ruimte laat voor conversaties. 

achtergrond jazz muziek dj

Vinyl

Meneer Funkel draait uitsluitend vinyl. Het warme authentieke geluid is onovertroffen. Het geeft die bijzondere sfeer als in de jazzclubs van weleer! Uit zijn enorme collectie jazzplaten selecteert hij altijd zorgvuldig zijn mooiste voor de best passende set. Extra attractief is zijn originele Funkelbooth!

jazz dj muzikale omlijsting


*****

Jazz DJ Meneer Funkel draait nooit digitaal, maar uitsluitend vinyl! Hij selecteert altijd zorgvuldig zijn mooiste platen voor de best passende en verrassende set. Zoek je een uiterst originele en smaakvolle vinyl-dj voor de muzikale invulling van een zakelijk feest zoals een opening, borrel, jubileum, netwerk bijeenkomst, dinner, personeelsfeest, congres, beurs of misschien wel een bedrijfsfeest in festivalstijl? Neem dan gerust CONTACT op voor een boeking, prijsopgave, meer informatie of vragen! Wie weet staat dj Meneer Funkel straks ook op jouw bedrijfsfeest, borrel, achter de draaitafels met zijn prachtige collectie vinyl!