MENEER FUNKEL

SMAAKVOLLE VINYL DJ-SETS VOOR BIJ HET DINER


Meneer Funkel Vinyl DJ-set tijdens Jazzclub diner dansant in het Ketelhuis in Eindhoven.
Meneer Funkel Vinyl DJ-set tijdens Jazzclub diner dansant in het Ketelhuis in Eindhoven.

SMAAKVOLLE JAZZMUZIEK

Diner met Meneer Funkel

Meneer Funkel serveert bij (walking) dinners, borrels, bbq's en meetings bijzondere vinyl dj-sets. Met smaakvolle jazz, soul en swing als hoofdingrediënten!


HEERLIJK SFEERTJE

vinyl dj-set diner

De warme klanken van de authentieke jazz verspreiden een heerlijke vintage sfeer. Ze is ongedwongen en laat ruimte voor conversaties.


ORIGINEEL DINEREN

jazz tijdens diner met meneer funkel

De vinyl dj-sets van Meneer Funkel zijn uniek in Nederland. Tijdens diners is hij de 'kok van de draaitafels.'  Super origineel en zeer stijlvol!DJ Meneer Funkel draaide diner dj-sets voor o.a. Unilever, ABN AMRO, Loïs Jeans, RABOBANK, Gemeente Utrecht, Koninklijke Schouwburg, Grand Hotel Huis ter Duin, Het Van Gogh Museum, De Groote Industriële Club op de Dam, Vliegbasis Soesterberg, Spoorwegmuseum, Kasteel Vaeshartelt, Kasteel Wijenburg, Hortus Botanicus, Amarone Rotterdam, Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel en vele anderen!

Neem nu contact op voor een unieke vinyl dj-set tijdens jouw diner, walking dinner, BBQ, borrel of meeting en wie weet serveert Meneer Funkel straks zijn smaakvolle tunes aan jou!