SMAAKVOLLE TUNES


Meneer Funkel Vinyl DJ-set tijdens Jazzclub diner dansant in het Ketelhuis in Eindhoven.
Meneer Funkel Vinyl DJ-set tijdens het Deken van Miert Diner Gala in Veghel

Culinair genieten en een smaakvolle vinyl dj-set van Meneer Funkel gaan hand-in-hand.  Zijn verfijnde tonen passen zowel bij een intiem etentje als bij hoogstaande gastronomische evenementen. DJ Meneer Funkel begeleidt met zijn verfijnde stijl de kookkunsten van menig grote Chef-koks en cateraars, en heeft een culinair portfolio die Michelinster-waardig is!

 

Het vernuft zit 'm in de keuze van de platen en zijn uitstekende gevoel voor sfeer. Romantisch en authentiek, het prachtige geluid van vinyl. Uiteraard op gepast volume. Zo geeft hij een exclusieve en originele meerwaarde aan je culinaire evenement. 


Smaakvol

Diner met Meneer Funkel
Taiko Amsterdam

Meneer Funkel serveert bij dinners, borrels, bbq's en meetings bijzonder smaakvolle tunes op een aangenaam volume. 

 


Heerlijk sfeertje

vinyl dj-set diner
Ketelhuis Eindhoven

De warme klanken van de authentieke jazz verspreiden een heerlijke vintage sfeer. Ze is ongedwongen, niet te hard en laat ruimte voor conversaties.


Origineel

jazz tijdens diner met meneer funkel
Museum t Kromhout Amsterdam

De vinyl dj-sets van Meneer Funkel zijn uniek in Nederland. Tijdens diners is hij de 'kok van de draaitafels.'  Origineel en zeer stijlvol!

 Culinair Portfolio

Het culinaire portfolio van DJ Meneer Funkel omvat samenwerkingen met (top)koks-en restaurants, foodevents, zakelijke dinerevents en de beste cateringbedrijven:

 

Kasteel Kerckebosch, Coulisse Amsterdam, Brasserie Buut in Doorn, Ron Blaauw Gastrobar, ABN AMRO, Loïs Jeans, RABOBANK, Gemeente Utrecht, Sierre Cateraars Amsterdam, Koninklijke Schouwburg, Grand Hotel Huis ter Duin, Het Van Gogh Museum, De Groote Industriële Club op de Dam, Vliegbasis Soesterberg, Spoorwegmuseum, Kasteel Vaeshartelt, Kasteel Wijenburg, Hortus Botanicus, Amarone Rotterdam, Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel en vele anderen!

Neem nu contact op voor een unieke vinyl dj-set tijdens jouw diner, walking dinner, BBQ, borrel of meeting en wie weet serveert Meneer Funkel straks zijn smaakvolle tunes aan jou!