LIVE JAZZ DJ OP VINYL


Jazz DJ Meneer Funkel

Op het gebied van authentieke jazz is Meneer Funkel een DJ van de buitencategorie. Zijn portfolio reikt van optredens op het North Sea Jazz Festival, via het Rijksmuseum tot Het Nederlands Filmfestival. Daarnaast weten ook aanstaande bruidsparen en bedrijven hem te vinden.

 

Vinyl is heilig voor DJ Meneer Funkel. En jazz klinkt gewoonweg het allermooiste van vinyl. De imposante vinyl-collectie van DJ Meneer Funkel omvat fantastische jazzplaten, doordrenkt van sfeer en gevoel.

Het geeft een geweldig comfortabele ambiance aan events waar de sfeer exclusief en origineel mag zijn. 

 

Een warm onthaal van je gasten, een stijlvolle borrel, een afterparty of de aanloop naar een hoofdprogramma. Meneer Funkel zorgt voor sfeer.

 

Als geen ander kan Meneer Funkel jazzmuziek prachtig combineren met verwante genres,  en worden thema events aantrekkelijk (Frans, Italiaans, Tropical of Klassiek). Jazz wordt 'Funkeljazz' en onvergelijkbaar origineel. JAZZFESTIVALS

Meneer Funkel is één van de meest gevraagde dj's voor Jazzfestivals. De bijzondere en zeer toegankelijke vinyl sets van Meneer Funkel zijn door de jaren heen niet onopgemerkt gebleven bij de programmeurs van veel Jazzfestivals in Nederland en België. Ze brachten ze hem al vier keer naar het internationaal vermaarde North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Ook draaide hij meermaals op Jazz in Duketown, Jazz Comes to Town in Epe, North Sea Round Town, Het Seabottom Jazzfestival en het Utrechtse Klein New Orleans Straatfestival. Meer Jazzfestivals waar Meneer Funkel zijn zwarte goud op de draaitafels mocht leggen zijn: Jazz in Catstown Helmond, Cutting Edge Jazzfestival in Den Haag, Laren Jazz, Het Utrechts Jazzfestival en De Brusselse Jazzmarathon. Daarnaast heeft hij zelf jazzclubs georganiseerd in het legendarische Mirliton Theater nadat violiste Janine Janssen daar nieuw leven in geblazen had. Ook heeft hij ruim 8 jaar een eigen maandelijkse Jazzmidaag ' Jazzbende' in het Theatercafé Hofman in Utrecht gehad, en is hij veelgevraagd als sidekick van concerten van internationale artiesten in het Amsterdamse Bimhuis.