MENEER FUNKEL

VINYL JAZZ-DJ


Jazz DJ Meneer Funkel
Jazz DJ Meneer Funkel

Jazz DJ Meneer Funkel brengt het dj-vak weer terug naar de essentie. Geen digitale opsmuk, maar juist de oorspronkelijke warme opnames die zo kenmerkend zijn voor de authentieke jazz. Én die vanaf vinyl onovertroffen mooi klinken. Zijn prachtige jazz platencollectie is met liefde verzameld en gekoesterd.

 

Jazz is kunst, maar Meneer Funkel maakt het niet ingewikkeld. Het is zijn kracht om juist die platen te selecteren die zo zalig in het gehoor liggen, en een ongedwongen sfeer verspreiden. Hij maakt zijn sets onvergelijkbaar origineel door uitstapjes te durven maken naar genres die zo heerlijk aansluiten bij de jazz. Zijn karakteristieke dj-sets zijn daarom uniek te noemen, charmant en lekker eigenzinnig!WAAROM VINYL-DJ MENEER FUNKEL BOEKEN?

 

Zeer geschikt voor een breed en divers publiek

Uniek, echt en puur!  Deze dj-set vind je nergens anders

Meneer Funkel is een authentieke vinyl-dj van het eerste uur en draait alleen lp's en singels

Jarenlange ervaring, Meneer Funkel draait o.a. op North Sea Jazz en het Nederlands Film Festival

Je hebt contact met de DJ zelf, géén tussenkomst (en extra kosten) van een manager of boekingsbureau

 


Jazz DJ Meneer Funkel draait vinyl platen in Jazzclub Ketelhuis
Jazz DJ aan het werk met vinyl platen
Vinyl DJ Meneer Funkel in de Jazzclub van het Ketelhuis
Vinyl DJ draait exclusieve jazz-set op bruiloft receptie en borrel
Jazz dj-set klaar voor een bruiloft receptie
De Jazz van Vinyl DJ Meneer Funkel
Playlist uitsluitend van vinyl


"De kracht van jazz muziek is dat het zo ontzettend sfeervol en veelzijdig is!"

 

*****

Jazz DJ Meneer Funkel draait uitsluitend vinyl platen! Hij maakt altijd een fraaie selectie uit zijn bijzondere collectie, passend bij het event waar hij voor draait. Wil je een jazz-dj boeken voor de muzikale invulling van een zakelijk of cultureel feest zoals een opening, festival, borrel, jubileum,  personeelsfeest, congres, beurs of misschien wel een bedrijfsfeest in festivalstijl? Ga dan naar CONTACT en vraag wat Meneer Funkel voor je kan betekenen. Wellicht staat deze vinyl jazz dj straks wel op jouw feest of borrel achter de draaitafels. 

JAZZFESTIVALS

Meneer Funkel is één van de meest gevraagde dj's voor Jazzfestivals. De bijzondere en zeer toegankelijke vinyl sets van Meneer Funkel zijn door de jaren heen niet onopgemerkt gebleven bij de programmeurs van veel Jazzfestivals in Nederland en België. Ze brachten ze hem al drie keer naar het internationaal vermaarde North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Ook draaide hij meermaals op Jazz in Duketown, Jazz Comes to Town in Epe, North Sea Round Town, Het Seabottom Jazzfestival en het Utrechtse Klein New Orleans Straatfestival. Meer Jazzfestivals waar Meneer Funkel zijn zwarte goud op de draaitafels mocht leggen zijn: Jazz in Catstown Helmond, Cutting Edge Jazzfestival in Den Haag, Laren Jazz, Het Utrechts Jazzfestival en De Brusselse Jazzmarathon. Daarnaast heeft hij zelf jazzclubs georganiseerd in het legendarische Mirliton Theater nadat violiste Janine Janssen daar nieuw leven in geblazen had. Ook heeft hij een eigen maandelijkse Jazzmidaag ' Jazzbende' in het Theatercafé Hofman in Utrecht en is hij veelgevraagd als sidekick van concerten van internationale artiesten in het Amsterdamse Bimhuis.