Een verademing in dj-land

Vintage Vinyl DJ
Foto: Ferry Knijn

Meneer Funkel is pionier in het draaien met authentiek vinyl en heeft een buitengewoon imposante platencollectie. Met veel finesse en vakmanschap staat hij achter zijn draaitafels en excelleert hij in het creëren van een ultiem ongedwongen sfeer.

 

'FUNKELJAZZ' is het unieke repertoire waar hij patent op heeft. Het is een magnifieke melange van de allermooiste vintage JAZZ verrijkt met LATIN, SWING, EXOTICA, RHYTHM & meer. 

 

De vinyl dj-sets van Meneer Funkel zijn al vele jaren een ware verademing. Ze brengen hem naar talloze podia. Zijn portfolio reikt van Het North Sea Jazz Festival via Het Nederlands Film Festival tot het Rijksmuseum. Daarnaast is hij actief in het zakenleven, op bruiloften, diner-en cocktail events, recepties, borrels en vele andere feestelijke bijeenkomsten.

 Valentijnsdiner met Meneer Funkel in Kasteel Kerckebosch

Gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in Zeist, vind je het intieme Kasteel Kerckebosch.  Sinds patron-cuisinier Hans van Triest het Kasteel heeft overgenomen vormt het een uniek decor voor ieder verblijf, en behoort het restaurant tot de beste van Nederland. 

Op woensdag 14 februari staat de Bistoria van Kasteel Kerckebosch volledig in het teken van de liefde en heeft de keukenbrigade een fantastisch menu voorbereid.

DJ Meneer Funkel past perfect in deze setting en zal het diner begeleiden met een heerlijke romantische vinyl dj-set.  

 

Meer info en reserveren: kasteelkerckebosch.com


Website DJ Antoon

 

Antoon Ozinga, de persoon achter Meneer Funkel, heeft ook een persoonlijke website onder zijn eigen naam. Hierop biedt hij meer originele dj-sets aan. Laat je inspireren en check deze site!

 


North Sea Funkeljazz

Hoogtepunten van Meneer Funkel zijn ongetwijfeld zijn optredens op North Sea Jazz in Rotterdam.  Hieronder een registratie van zijn sets in 2022 op het dak van Ahoy!


Voilà: Chansons!

Tijdens de lockdowns heeft Antoon van de tijd gebruik gemaakt om zich te verdiepen in het meest romantische muzikale genre: Het Franse Chanson!

 

De taal, het gevoel en de tederheid van het Franse Chanson komen prachtig tot uiting in de vinyl dj-sets van Antoon. Het verspreidt een heerlijk verbindende en romantische sfeer op tal van gelegenheden. 

 

Vakkundig, enthousiast en met een frisse blik combineert Meneer Funkel het allermooiste uit La Douce France met Funkeljazz. Uiteraard uniquement en vinyle! 

 

Alleen Chansons? Check dan www.antoonozinga.nlReviews

* * * * *

B.Zwart

Ik heb Antoon jaren geleden op het Kuna Festival aan het werk gezien en was gelijk verkocht. De sfeer die hij met zijn platen weet neer te zetten is uniek, en dat heeft me nooit losgelaten; wat een geweldige ervaring! En afgelopen weekend kon ik dan eindelijk deze sfeer aan mijn eigen tuinfeest toevoegen….We hebben genoten met zijn allen :-)

 

* * * * *

Richard en Putri:

"Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Meneer Funkel versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!"

 

 * * * * *

Sander en Mandy:

"We wisten wel dat we een bijzondere DJ in huis haalden, en nog overtrof je al onze verwachtingen. Super bedankt voor de geweldige sfeer die je hebt neergezet!'' 

 

 * * * * *

Gert, SPICE PR:

"We vonden het heel erg leuk leuk dat jij er was! Je voelt waanzinnig goed aan wat er gedraaid moet worden om de sfeer te versterken. Dank daarvoor!"

 

 * * * * *

Martijn Mannak, programmeur :

"Perfecte DJ voor de juiste sfeer, muziekkeuze en uitstraling. Draait maandelijks voor de Jazzbende in Hofman Café en is altijd raak. En het is ook nog eens een fijne vent!"

 


Portfolio

NORTH SEA JAZZ * RIJKS MUSEUM AMSTERDAM * Leiden Internationaal Film Festival * Tropenmuseum * SS Rotterdam * BIMHUIS * Muziekgebouw Eindhoven * Stadsschouwburg Utrecht * Brussel Jazz Marathon * Seabottom Jazz Festival * Conservatorium Hotel * Koninklijke Schouwburg * Nationaal Bevrijdingsmuseum * KUNSTHAL * Maritiem Museum * Persmuseum * Cutting Edge Jazz Festival  *  SINGER LAREN  *  Swan Market * Fenix Food Factory * De Effenaar * VAN GOGH MUSEUM * Nederlands Film Festival * Nijmeegse Vierdaagse Feesten * Roots in the Woods * Tropical Sea Festival Texel * Shoeless Festival * TivoliVredenburg * Utrechts Jazz Festival * VAN GOGH MUSEUM * Tuschinski Theater * e.v.a.